Участници

Арх. Цветан Петров Иво Петров Архитекти

Арх. Цветан Петров Архитект Цветан Петров се дипломира в архитектурния факултет на УАСГ през 2007 г. Специализира в L’ecole National Superieure d’architecture de Bretagne в Рен, Франция. В самостоятелната си проектантска практика работи по обществени и жилищни сгради, логистични центрове, административн..

повече

Арх. Илиан Илиев Планинг (модератор)

Арх. Илиан Илиев Архитект Илиан Илиев е първият професионален проектант в България, който ръководи проектирането на търговски центрове от анализа на локацията, през идейните разработки до работното проектиране и авторския надзор. Автор е на проекта за първия мол от западен тип в страната - отворилия през 2006 г. ..

повече

Арх. Петър Диков главен архитект, Столична община

Арх. Петър Диков Петър Диков е роден на 19 септември 1953 г. Възпитаник е на Висшия институт за архитектура и строителство, днес Университет по архитектура, строителство и геодезия. Във визитката си е записал 27 години трудов стаж в Националния център по териториално развитие, където е бил заместник изпълнит..

повече

Арх. Пламен Братков АЕДЕС

Арх. Пламен Братков Арх. Братков има магистърска степен по архитектура от УАСГ с награда за най-добра сграда към катедра Обществени сгради. Носител е на награда на IAA за дипломен проект. От 2004 г. до сега е част от архитектурно студио „Аедес”.

Арх. Светослав Станиславов Starh

Арх. Светослав Станиславов Арх. Станиславов завършва УАСГ с почетен диплом на САБ за най-добър дипломен проект в катедра Жилищни сгради. Основава архитектурно бюро „Дизарх“ в партньорство с Делян Жечев през 2003 г.. В периода 2003-2012г. е управляващ партньор в „Дизарх“ ООД. През 2012 г. основ..

повече

Арх. Калин Диков управител, Студио "Елит"

Арх. Калин Диков

Арх. Георги Кътов управител, "I/O architects"

Арх. Георги Кътов Архитектурно студио I/O архитекти е основано от арх. Вяра Желязкова и арх. Георги Кътов през 2004г. Името на студиото (I/O – in/out) е провокирано от факта, че при стартирането на студиото арх. Кътов е в Япония, където специализира, а арх. Желязкова тук, в България. Обсъжданията на първите ..

повече

Арх. Николай Острев управител, OBIA

Арх. Николай Острев

Арх. Владислав Игнатов управител, OBIA

Арх. Владислав Игнатов

Арх. Рая Тинчева ВБ Студио

Арх. Рая Тинчева Арх. Рая Тинчева завършва Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2010 г. В края на същата година става част от екипа на ВБ Студио, където отговаря за проектирането и изпълнението на различни инвестиционни и интериорни проекти и организирането на събития. От края на 2012 г. разв..

повече

арх. Ангел Захариев управител, "АиА Архитекти"

арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Ера..

повече

Арх. Атанас Панов управител, LP group

Арх. Атанас Панов Арх. Атанас Панов е роден в София през 1956 г. Завършва Висшия институт за архитектура и строителство в София през 1981 г. През същата година започва работа в архитектурно студио Софпроект, с ръководител арх. Лозан Лозанов и арх. Богдан Томалевски. Работи и в архитектурно бюро към Комитета на к..

повече

Арх. Иво Пантелеев управител, А.Д.А

Арх. Иво Пантелеев Арх. Иво Пантелеев завършва специализация по урбанизъм в Института за политически изследвания - университет "Джонс Хопкинс", Балтимор, САЩ през 1991-1992 г. Защитил е и аспирантура по градоустройство във ВИАС – София, през 1988-1990 г. Носител е на награди в конкурса "Сгр..

повече

Атанас Гаров Управляващ Партньор, Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт / София Парк Вилас АД

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и Управляващ Партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Румен Величков регионален търговски директор България/Албания, Lindner Immobilien management

Румен Величков Румен Величков има повече от тринадесет години опит в областта с недвижимите имоти. Работил е повече от десет години като главен консултант в Colliers International по редица големи жилищни проекти, като един от които е Резиденшъл Парк София. Присъединява се към Групата Линднер през 2011г. като о..

повече

Бойко Калчунков управител, Бокал

Бойко Калчунков Инж. Бойко Калчунков e завършил инженерното си образование във ВИАС, гр. София. От 1999 г. съсобственик и управител на строително-инвестиционна компания СД "Бокал-С-Боков и сие"...

повече

Иван Ангелов търговски директор, Бигла III ООД

Иван Ангелов

Борис Радулов зам.-изпълнителен директор, Fibran България

Борис Радулов Борис Радулов е завършил Университета за Национално и Световно Стопанство, специалност "Маркетинг и мениджмънт" с различни допълнителни квалификации по право, системи за качество и финанси. В момента е заместник изпълнителен директор на ФИБРАН България  АД и Управител на ФИБРАН Р..

повече

Бисера Пейчева мениджър "Управление на собствеността“, PLHome

Бисера Пейчева Бисера Пейчева е мениджър „Управление и експлоатация на собствеността” в „Пи Ел Ейч инвест“ ООД. Завършила е Икономическия университет – Варна, специалности „Маркетинг” и „Управление на продажбите”. От 10 години работи в сферата на ФМ, като ра..

повече

Димитър Савов изп. директор на BLD Homes

Димитър Савов Димитър Савов е изпълнителен директор на БЛД от 2006 г. До 2010 г. компанията съществува под името Bulgarian Land Development, листвана на Лондонската борса, с цел инвестиции в недвижимите имоти в България. През 2010 г. Бългериан Ленд Дивелъпмънт се трансформира в БЛД Асет Мениджмънт. Oт 2014 г..

повече

Добромир Ганев зам.- председател на УС, НСНИ

Добромир Ганев

Иван Велков член на УС, BGFMA

Иван Велков Иван Велков е икономист, завършил Пекинския Икономически институт и има магистратура по бизнес администрация от Столичния университет по икономика в Пекин, Китай. Има дългогодишен мениджърски опит натрупан в международни компании в Азия и Югоизточна Европа в индустрии като транспорт и логисти..

повече

Инж. Иван Шишков собственик, Tulips

Инж. Иван Шишков Инж. Иван Шишков е роден в гр. София през 1980 г. След завършване на Софийската математическа гимназия става студент в Технически университет гр. София, където завършва през 2006 г. с магистърска степен специалност „Топлотехника“. От 2002 г. насам реализацията му и опитът му са тя..

повече

инж. Станимира Димитрова проект мениджър, Ховал

инж. Станимира Димитрова Станимира Димитрова работи в Ховал България от 2013 година като търговско технически консултант и е проектов мениджър  системни решения за еднофамилни къщи.

Найден Зеленогорски председател на комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление в Народното събрание

Найден Зеленогорски Найден Зеленогорски е завършил икономика във ВИИ "Карл Маркс". Бил е директор на "Български пощи", Плевен от 1992 до 1997 г. Депутат от 38-то Народно събрание. През 1999 г. е избран за кмет на Плевен. Председател е на Асоциацията на българските градове и региони. Понасто..

повече

Хараламби Калев мениджър продажби Фибран България АД

Хараламби Калев Хараламби Калев е завършил Стопанска академия "Димитър Апостолов Ценов" - Свищов с основно направление МВА и второ висшо - Информатика. Специализира по студентска програма за обмен на студенти в Гърция. След завръщането си в България е привлечен на работа в българския клон на фирмата, в..

повече

инж. Тано Нейчев управител, Контракт Сити

инж. Тано Нейчев КОНТРАКТ СИТИ е представител на вече утвърдилите се строителни фирми, с основен предмет на дейност - проучване, проектиране, изграждане на сгради и търговия с недвижими имоти.

Райна Дормишкова директор„Връзки с институциите“, Градът Медиа Груп (модератор)

Райна Дормишкова Райна Дормишкова, журналист и дипломат. Магистър по театрознание. Специализирала е в Израел, Англия и Белгия. 2003 - 2008 г. Консул на България в Тел Авив, Израел. 2008 -2011 г. Началник отдел "Връзки с обществеността" в Министрество на регионалното развитие и благоустройств..

повече

Георги Петров управител, Ре Енерджи Инженеринг

Георги Петров

Инж. Стоян Здравков инженер продажби, Ahi Carrier

Инж. Стоян Здравков През 1952 г. Carrier е първата компания в Гърция в областта на климатизация. През 1996 г. е създадена Carrier Hellas Air-Conditioning S.A., дъщерно дружество на UTC с права за продажба и сервизна поддръжка на продуктите за климатизация с марка Carrier, Toshiba и Totaline в Гърция. Едновременно с ..

повече

Данаил Кирилов председател на комисията по правни въпроси в Народното събрание

Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. По професия е юрист. Народен представител в 42-то Народно събрание. Областен управител на Област София от август 2009 до май 2013 година.

Светлин Микушински нотариус, зам.-председател на Нотариална камара

Светлин Микушински

Николай Нанков зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството

Николай Нанков Николай Нанков е роден на 19 декември 1983 г. в Севлиево. Завършил е магистратура по "Регионално развитие и управление" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". В края на 2014 г. Нанков е избран за заместник-председател на парламентарната комисия по регионална политик..

повече

Ралица Блъскова ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР, FAMOSO LINE

Ралица Блъскова Ралица Блъскова е изпълнителен директор на Famoso Line. Фирма Фамозо Лайн ЕООД е създадена през 1993г. Предмет на дейността й е производство, доставка и монтаж на дървена стъклопакетна дограма по европейски стандарт EURО IV 68 и EURО IV 78. Използваните дървесни видове са бял бор, лиственица,..

повече

Инж. Дорина Добрева управител и собственик, Ассист ЕООД

Инж. Дорина Добрева АССИСТ ЕООД е създадена на 21.01.2001Управител на фирмата е инж. Дорина Добрева. Портфолиото на фирмата включва Автоматични Врати, Автоматични Системи за задвижване на врати,  Автоматични Гаражни Врати, Автоматични Бариери и Паркинг-системи. Идеологията на работа се базира на подбрани високо..

повече

Райна Митева бранд мениджър, Devnya Cement

Райна Митева Италчементи Груп навлиза на българския пазар през 1998 г. със закупуването на Девня Цимент – завод, с производствени мощности и годишен капацитет от около 2 милиона тона, разположен до Варна, най-голямото пристанище в страната. В началото на 1999 г. Италчементи Груп става собственик и на ..

повече

Радослава Радева Специалист продажби "Решения за дома", Шнайдер Електрик България ЕООД

Радослава Радева

Инж. Аглика Стоянчева BLD Homes

Инж. Аглика Стоянчева е част от екипа на БЛД от юни 2013 година, изпълнявайки длъжността Ръководител капитално строителство. Сред проектите, които ръководи, са жилищна сграда Какао в Младост 1А (www.kakaomladost.com) и Sophie Apartments (www.sophie.bg) на улица Стара Планина 23, в сърцето на стол..

повече

Генерален спонсор:

Златен спонсор:

Със съдействието на:

Партньори: